Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τσίπρας: Γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα δε συνορεύει ούτε με την Ελβετία ούτε με την Αυστρία- Ανάγκη Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και αξιόμαχου στρατεύματος.





Σε σχετική ερώτηση  που του έγινε αναφορικά με την νέα ενοικίαση των γαλλικών φρεγατών.

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας για το ξεπούλημα των ΕΛΒΟ-ΛΑΡΚΟ και ΕΑΣ, αλλά και για την μίσθωση των γαλλικών φρεγατών.

 ''Γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα δε συνορεύει ούτε με την Ελβετία ούτε με την Αυστρία''.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε την κυβέρνηση, αφού την ίδια ώρα που ξεπουλά τις Εθνικές Βιομηχανίες, προβαίνει σε ενοικίαση υποβρυχίων με κόστος 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, για πέντε χρόνια με συνολικό κόστος 1 δις ευρώ. Τα λεφτά που δανείζεται η χώρα, επιστρέφοντε πάλι στους ίδιους, δήλωσε.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι έχει ενημερωθεί από ειδικούς στα θέματα εξοπλισμών και ότι οι φρεγάτες που ενοικιάστηκαν είναι εντελώς ακατάλληλες για κλειστές θάλασσες όπως το Αιγαίο.

Τέλος τόνισε την αναγκαιότητα της Ελλάδας για μια Εθνική Αμυντική Βιομηχανία και για ένα αξιόμαχο στράτευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com