Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο Π.ΤΑΤΟΥΛΗΣ!!! Αντικομφορμιστική πολιτική προσέγγιση από Η.Κασιδιάρη: "Το παχύδερμο ο Βενιζέλος..."





Mε έναν σαφώς αντικομφορμιστικό λόγο ο εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου και υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο της Αθήνας, ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης στην σημερινή εκδήλωση μνήμης του κόμματος στον Μελιγαλά, αποκάλεσε  τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, «παχύδερμο» και σημείωσε ότι όταν βρέθηκαν οι δυο τους πρόσωπο με πρόσωπο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης«προσπαθούσε να μπει κάτω από το έδρανο, αλλά δεν χωρούσε».
Στη συνέχειαι ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για γενοκτονία και για σχεδιασμένη σφαγή στο Μελιγαλά, ενώ χαρακτήρισε προδότες της πατρίδας και παιδιά της Κομμουνιστικής Νεολαίας αυτούς που μας κυβερνούν.
Από την εκδήλωση αποχώρησαν ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης και ο εκπρόσωπος των συγγενών των θυμάτων Χρήστος Μπένος, εν μέσω αποδοκιμασιών από τους συγκεντρωμένους πολίτες όταν αντί  να μιλήσουν για το έγκλημα του ΕΛΑΣ, άρχισαν να μιλούν για το ... ηρωικό ΚΚΕ!
Σχολιάζοντας το όλο σκηνικό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, πρώην μέλος του Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΕΚΚΕ), αλλά μετέπειτα βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ και εν τέλει εκλεγμένος Περιφερειάρχης με την σημαία του ... ΠΑΣΟΚ (!),Πέτρος Τατούλης, ζήτησε να συλληφθούν οι πολίτες που ψηφίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο:
«Η σημερινή ανοίκεια επίθεση στον Μελιγαλά αποκαλύπτει ξεκάθαρα εκείνους που προσπαθούν με όποιον άθλιο τρόπο να εκμεταλλευτούν τη σημερινή κρίση της χώρας για να προωθήσουν τη δική τους εξουσία και συμφέροντα. Αυτό δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί στην Πελοπόννησο.
Ο Μελιγαλάς, η Ιστορία και οι Νεκροί μας ανήκουν στην Πελοπόννησο και όχι σε κάποιους χρυσαυγίτες που περιφέρονται τον τραμπουκισμό τους λες κι η χώρα είναι γήπεδο και αυτοί χουλιγκάνοι.
Οι αστυνομικές δυνάμεις και η δικαιοσύνη πρέπει να εγγυηθούν άμεσα την τήρηση του νομού προκειμένου να γίνει αντιληπτό ότι τα πρωτοπαλίκαρα της φακής δεν είναι πολίτες άλλης ανώτερης κατηγορίας από όλους εμάς τους υπόλοιπους.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι μια περίπτωση κοινής ποινικής βίας. Δεν παραδίδουμε την χώρα στα άκρα ούτε και θα την αφήσουμε έρμαια να την πάνε με τις μπάντες».
Πάντως ο Η.Κασιδιάρης έχει θέσει θέμα και στο παρελθόν για το ... υπέρβαρο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, υπουργού Εξωτερικών και προέδρου του ΠΑΣΟΚ και είναι σαφές ότι έχει δημιουργηθεί πολιτική βεντέτα μεταξύ των δύο πολιτικών ανδρών...
Ιδού το παρακάτω στιγμιότυπο από την κατάθεση Βενιζέλου στην επιτροπή της Βουλής που διερευνούσε (διάβαζε "έθαβε"...) την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ:
Ευάγγελος Βενιζέλος (απευθυνόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κωνσταντοπούλου):«Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».
Ηλίας Κασιδιαρης: "Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό και απ' το βήμα της Βουλής λες έλα καλέ. Έγω δεν είμαι λαμόγιο και απατεώνας σαν εσένα"
Ευάγγελος Βενιζέλος: "Είσαι όμως φασίστας και δεν μπορεί να έχει η Βουλή διάλογο με τέτοιες νοοτροπίες"
Ηλίας Κασιδιαρης: "Σκάσε γελοίε και χοντρέ".






defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com