Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τι αλλάζει με τον Κώδικα των δικηγόρων...
Την πλήρη απελευθέρωση των δικηγορικών υπηρεσιών προωθεί η κυβέρνηση, καταθέτοντας προσεχώς προς ψήφιση στη Βουλή το νέο Κώδικα άσκησης του επαγγέλματος...

Με τις νέες ρυθμίσεις, καταργούνται τα κατώτατα όρια αμοιβών, δηλαδή θα υπάρχει για κάθε πράξη συμφωνία δικηγόρου-πελάτη, δίνεται η δυνατότητα ίδρυσης δικηγορικών εταιρειών ανά την επικράτεια και στο εξωτερικό, προβλέπεται η δυνατότητα διαφήμισης των δικηγορικών γραφείων.

Εκπρόσωποι δικηγορικών συλλόγων εκφράζουν την αντίθεσή τους σε σειρά διατάξεων, κυρίως στην αλλαγή του τρόπου παρακράτησης των ασφαλιστικών εισφορών τους.

Οι ίδιοι προτίθενται να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, αν και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, θα θέσει σε δημόσια διαβούλευση τις ρυθμίσεις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr