Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Νέους, άφθαρτους, έντιμους, με μια άλλη λογική, ηθική και αισθητική αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις δημάρχων και περιφερειαρχών.





Νέους, άφθαρτους, έντιμους, με μια άλλη λογική, ηθική και αισθητική αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις δημάρχων και περιφερειαρχών στις εκλογές του Μαΐου. 

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε σαφές στίγμα για το θέμα αυτό, μιλώντας για την ανάγκη συμμαχιών «με ευρύτατες δυνάμεις και προσωπικότητες στη βάση ενός συμβολαίου εντιμότητας πολιτικής και ηθικής». 

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε η μάχη για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να γίνει μάχη για τη δημοκρατία και κάλεσε τα στελέχη και τα μέλη να τα δώσουν όλα «έτσι ώστε να νικήσουμε». 

Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε η έκφραση που χρησιμοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης - η οποία σχολιάστηκε στα πηγαδάκια - όταν είπε «να τα δώσουμε όλα ώστε ένα μεγάλο συμπαραταγμένο κίνημα ελευθερίας, δημοκρατίας και αντίστασης σε κάθε περιφέρεια, δήμο και κάθε γωνιά της χώρας να σαρώσει τους φθαρμένους βλαχοδήμαρχους της συμμαχίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com