Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μινιολέ:''Έχω αυξήσει την αυτοπεποίθηση μου''...



Ο Σιμόν Μινιολέ μετά την αποχώρηση του Ρέινα και την θέση βασικού που πήρε σε συνδυασμό με την εκπληκτική μέχρι τώρα πορεία της Λίβερπουλ τον γεμίζουν με αυτοπεποίθηση.

"Έχουμε τρεις νίκες στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και ελπίζω να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. 
Όταν ένας τερματοφύλακας ξεκινάει βασικός σε μία νέα ομάδα θέλει να τα πάει καλά. Το γεγονός ότι δεν δεχτήκαμε γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια με βοήθησε να αυξήσω την αυτοπεποίθηση μου. Ήταν μία καλή αρχή. 

Θέλω να συνεχίσω όπως ξεκίνησα. Η Λίβερπουλ πήρε τρεις παίκτες στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών και αυτό θα βοηθήσει τον ανταγωνισμό στην ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας νικηφόρα στο πρωτάθλημα".


www.ta-athlitika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com