Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ...Επίδομα με «φωτογραφική» ρύθμιση στους αστυνομικούς Βουλής και Μαξίμου !!!





-Το πέρασαν μαζί με το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο -Ενοχλημένος ο Σαμαράς, άγνοια δηλώνει ο Μεϊμαράκης -Κόβουν ακόμα και από τους μάχιμους πιλότους και δίνουν σε αυτούς που υπηρετούν στις «καλές θέσεις».
Την ώρα που δεκάδες αστυνομικοί παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορώνα γράμματα για 700 και 800 ευρώ κυνηγώντας εγκληματίες στις γειτονιές της Αθήνας, την ώρα που όλες οι κατηγορίες ένστολων – ακόμα και οι μάχιμοι πιλότοι των μαχητικών αεροσκαφών – έχουν δεχτεί γενναίο κούρεμα στους μισθούς τους, την ίδια ώρα, κάποιοι αστυνομικοί που υπηρετούν στις περίφημες «καλές» θέσεις στη Βουλή, στο Μαξίμου και στους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων παίρνουν επιδόματα που σε άλλους κόβονται.
Για τα «δικά τους παιδιά» φαίνεται πως «λεφτά υπάρχουν» και οι πολιτικοί φροντίζουν με φωτογραφικές διατάξεις να τους επιβραβεύουν.
Ρύθμιση λοιπόν που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο προβλέπει χορήγηση επιδόματος σε 500 αστυνομικούς.
Πρόκειται για αστυνομικούς, που υπηρετούν σε "καλές" θέσεις, στη Βουλή, στο Μαξίμου και στους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα πέρασε με "φωτογραφική" ρύθμιση και εν αγνοία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και του προέδρου της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη.
Το συγκεκριμένο επίδομα (επίδομα κίνησης), είχε κοπεί πριν περίπου 1,5 χρόνο, λόγω των περικοπών στο Κοινοβούλιο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν επιστρέφει από το… παράθυρο.
Το επίδομα έφτανε τα 340 ευρώ το μήνα για καθέναν από τους υπηρετούντες, ενώ με τη νέα του μορφή δεν αναμένεται να ξεπερνάει τα 120 ευρώ το μήνα.
Πάντως, ακόμη και αν πέρασε, θα πρέπει να εγκριθεί από τον πρόεδρο της Βουλής, καθώς το κόστος θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό της Βουλής και όπως αναφέραμε ο κ. Μεϊμαράκης δεν είχε ενημερωθεί. Μάλιστα, ενοχλήθηκε έντονα για το γεγονός και φέρεται να είπε ότι όταν είναι για περικοπές στη Βουλή, το μπαλάκι "πετιέται" στο Κοινοβούλιο, ενώ όταν κάποιοι θέλουν να περάσουν επιδόματα, η Βουλή το μαθαίνει εκ των υστέρων.
Ενοχλημένος φέρεται και ο πρωθυπουργός, ο οποίος επίσης δεν ενημερώθηκε και θεωρεί ότι η ρύθμιση αυτή έρχεται στη χειρότερη περίοδο, καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται για "λουκέτα" και απολύσεις στο Δημόσιο.
Σε περίπτωση που ψηφιστεί η διάταξη, το κόστος θα φτάσει τα 60.000 ευρώ το μήνα και θα το παίρνουν 300 αστυνομικοί που υπηρετούν στη Βουλή και άλλοι 200 που υπηρετούν στο Μέγαρο Μαξίμου και τους αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.





newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com