Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Νεκρός βρέθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι ...



Αναστασία Γαλάνη


Νεκρός βρέθηκε σήμερα στις δύο το μεσημέρι ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Ασλάνης στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά 21. 
Την αστυνομία κάλεσαν δύο από τις κοπέλες που εργάζονταν μαζί του και είχαν κλειδιά από το σπίτι. Οι νεαρές κοπέλες μπήκαν στο διαμέρισμα πριν λίγες ώρες και εντόπισαν το πτώμα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost,  δίπλα στον νεκρό σχεδιαστή βρέθηκε τεράστια ποσότητα φαρμακευτικών χαπιών.
«Τουλάχιστον 60 χάπια προσπάθησε να καταπιεί ο σχεδιαστής τα οποία είχε τοποτεθήσει σε ένα μεγάλο μπολ, ενώ στο δωμάτιο βρέθηκαν και επτά σελίδες με σημειώσεις όπου κατέγραφε τα χρέη του, την αγωνία του για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε χωρίς ωστόσο να αναφέρεται σε σκέψεις για αυτοκτονία»
αναφέρουν αστυνομικές πήγες στο newpost
Στις σημειώσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost,  σχολίαζε λεπτομερώς την πλεκτάνη που στήθηκε από δύο γυναίκες εις βάρος του με σκοπό την οικονομική του αφαίμαξη. Ο Ασλάνης φέρεται ότι είχε πολλά παράπονα από ανθρώπους του περιβάλλοντός του που τον εκμεταλλεύτηκαν, όπως γράφει στις σημειώσεις του, ενώ δεν άντεχε άλλο τα δυσβάσταχτα χρέη που είχαν προκύψει.
Σε δηλώσεις του πριν λίγες εβδομάδες ο σχεδιαστής υποστήριζε ότι είχε πέσει θύμα πλεκτάνης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του γεγονός που τον είχε φέρει σε τραγική οικονομική κατάσταση.
Η μια κοπέλα, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πολύ στενή σχέση μαζί του. Ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σπουδάσει, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική, την προσέλαβε στην επιχείρησή του. Η δεύτερη γυναίκα ήταν από την Πάτρα και δούλευε πολλά χρόνια στον οίκο μόδας. Το δεξί του χέρι, όπως τη χαρακτήριζε, φαίνεται πως ήταν τελικά πολύ... μακρύ.
«Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχε μπορέσει να σωθώ»
είχε δηλώσει πρόσφατα ο ίδιος, περιγράφοντας την κατάστασή του.








newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com