Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Το BBC αποθεώνει την Θεσσαλονίκη: Μία πόλη, πολλές ιστορίες, μία καρδιά [βίντεο].





Την συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη υμνεί το βρετανικό δίκτυο BBC σε ένα βίντεό του στο οποίο αναδεικνύει τις ομορφιές της πόλης καθώς και την ιστορία της και την μοναδική της αρχιτεκτονική...


Αφορμή για το ρεπορτάζ είναι η ραγδαία αύξηση του τουρισμού που σημειώθηκε φέτος στην πόλη η οποία προσέλκυσε, Ρώσους, Τούρκους αλλά και Ισραηλινούς τουρίστες. Στο βίντεο παράλληλα γίνεται αναφορά και στην προσέλκυση νέων ανθρώπων από όλα τα Βαλκάνια αλλά και συγκεκριμένα ομοφυλόφιλων. 
«Πολλές ιστορίες- μια καρδιά» είναι η κεντρική ιδέα του ρεπορτάζ ενώ το όνομα του βίντεο είναι Η Θεσσαλονίκη προσελκύει τα πλήθη.








koolnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com