Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ...Αύριο Πέμπτη 29/08/2013 ανακοινώνονται οι Βάσεις 2013 εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας...





Αύριο Πέμπτη 29/8/2013 στις 10 το πρωί ανακοινώνονται οι βάσεις 2013 και τα ονόματα των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και οι σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ που θα εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας που στάλθηκε από την Διεύθυνση οργάνωσης και διεξαγωγής των Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας προς τις Δευτεροβάθμιες Διευθύνσεις.

Το σχετικό έγγραφο του υπουργείου Παιδείας ανακοινώνει ότι... θα αποσταλούν αύριο το πρωί οι βάσεις 2013 και τα ονόματα των επιτυχόντων κατά Λύκειο (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αυτές με την σειρά τους είναι υπεύθυνες να αποστείλουν τις καταστάσεις με τις βάσεις 2013 και τα ονόματα των υποψηφίων που θα εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση , στα Λύκεια της χώρας ώστε να τα αναρτήσουν σε εμφανή σημείο.

Όπως αναφέρει το έγγραφο οι καταστάσεις των επιτυχόντων κάθε Λυκείου θα πρέπει να αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας σε εμφανές και προσιτό για τους ενδιαφερόμενους σημείο του Λυκείου. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και στο results.minedu.gov.gr το οποίο αυτή την στιγμή έχει πέσει λόγω της προετοιμασίας για την ανακοίνωση και την ανάρτηση που θα κάνει για τις βάσεις 2013

(dikaiologitika.staratalogia,gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com