Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η Ρεπούση γυρίζει την πλάτη στους καθηγητές...






“Δεν θα κλάψουμε και για τις απολύσεις των καθηγητών”!
Δεν το είπε ο Βορίδης!
Δεν το είπε ο Άδωνις!
Ούτε ο Καψής και ο Πρετεντέρης!
Η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ το είπε χτες στην εκπομπή του Πρετεντέρη!
Και, όπως είναι φυσικό, η μεν Ρεπούση ξέρει να “μετακινείται” και να διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εκάστοτε ισχυρούς, όμως τα λόγια της αυτά είναι μαχαίρι στην πλάτη για όλους εκείνους τους “προοδευτικούς” εκπαιδευτικούς που έτρεξαν να ενστερνιστούν και να στηρίξουν τις απόψεις της γνωστής εθνομηδενίστριας περί συνωστισμού και άλλων φληναφημάτων της…
Να δείτε πως το λέμε εδώ στην Ελλάδα… “ρόδα είναι και γυρίζει”…
Έτσι, για να μάθουν οι “δάσκαλοι” πως η πολιτική (και ιδιαίτερα η Ρεπουσοειδής” πολιτική) εγκαταλείπει πολύ γρήγορα εκείνους που την στηρίζουν, αν βρει αλλού μεγαλύτερους υποστηρικτές, πετώντας τους προηγούμενους με ένα ”τί θέλετε; να κλάψουμε;”
Και τώρα που οι εκπαιδευτικοί πήραν το μάθημά τους, ας φροντίσουν να επιβραβεύσουν με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές (αν και όποτε αυτές γίνουν) τα διάφορα πολιτικά “προοδευτικά” σκευάσματα. Για να μπορούν να πούνε την άλλη λαϊκή ρήση “με τα χεράκια μας βγάλαμε τα ματάκια μας”…
Για όσους δεν πιστεύουν, μπορούν να ακούσουν εδώ…
borders.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com