Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

«Ξηλώθηκε» ο Σπύρος Χαλβατζής...




Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στον Περισσό, μετά την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του και την επικράτηση των «σκληρών».
Έτσι, ανακοινώθηκε η...αντικατάσταση του Σπύρου Χαλβατζή από τον Νίκο Καραθανασόπουλο στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση έγινε από το προεδρείο της Βουλής, έπειτα από σχετική ενημέρωση από την πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Ο Σπύρος Χαλβατζής, που εκλέγεται εδώ και πολλά χρόνια βουλευτής του κόμματος, επαύθη από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και στη θέση του τοποθετήθηκε ο «σκληρός» και προσφάτως αναβαθμισμένος, Νίκος Καραθανασόπουλος. Ο έτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ παραμένει ο Θανάσης Παφίλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Χαλβατζής, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ, βρίσκεται εδώ και καιρό σε «ηθελημένη αφωνία», έχει αποστασιοποιηθεί από την κρατούσα πολιτική γραμμή του ΚΚΕ και στο πρόσφατο Συνέδριο δεν είχε καν βάλει υποψηφιότητα για να εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Θεωρείται δεδομένο για πολλούς στον Περισσό ότι οι «ξαφνικές αλλαγές» θα συνεχιστούν, στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας ηγεσίας του κόμματος να «στεγανοποιήσει» τα όργανα από τους διαφωνούντες με την πολιτική γραμμή...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com