Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η Λάρισα τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Αχίλλιο....





Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα, παρουσία του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και 9 μητροπολιτών
Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα η Λάρισα τίμησε σήμερα τον πολιούχο της Αγιο Αχίλλιο.
SANYO DIGITAL CAMERA
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν κατά εκατοντάδες οι Λαρισαίοι από το πανηγυρικό πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στην ιερά μητρόπολη, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 9 μητροπολίτες, στη συνέχεια στη λιτάνευση της εικόνας και των λειψάνων του Αγίου και εντέλει στη δέηση και την αρτοκλασία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Λάρισας και του Εμπορικού συλλόγου Λάρισας, στην κεντρική πλατεία.
SANYO DIGITAL CAMERA
Την κυβέρνηση, εκτός του συμπολίτη αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμου Χαρακόπουλου, εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης.
SANYO DIGITAL CAMERA
Παρέστησαν ασφαλώς, το σύνολο της πολιτικής, στρατιωτικής, αστυνομικής και θρησκευτικής ηγεσίας της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής.


onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com