Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η Αυγή παρουσιάζει τον Αντ. Σαμαρά με συνταγματάρχη της Χούντας!!!!


Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει σήμερα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή, η οποία κυκλοφόρησε με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Στρατόπαιδον Σ/χου Αντ. Σαμαρά». Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για.... επιστράτευση των καθηγητών, ώστε να μην απεργήσουν και την
αποστολή των φύλλων πορείας, η εφημερίδα παρομοιάζει τον πρωθυπουργό με συνταγματάρχη της χούντας. Η φωτογραφία που έχει το πρωτοσέλιδο είναι από τη χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας των καθηγητών, οι οποίοι ντύθηκαν στα χακί και κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας.
Παράλληλα γράφει πως ο πρωθυπουργός κουρελιάζει το Σύνταγμαμε τις πλάτες του συνταγματολόγου Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς αναφέρει πως μέσα σε τρεις μήνες η τρικομματική κυβέρνηση επιστράτευσε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στις συγκοινωνίες, την ακτοπλοΐα και τώρα στην εκπαίδευση.
Τονίζει μάλιστα πως μπαίνει στον γύψο το συνταγματικό δικαίωμα στην απεργία, που τώρα επιβάλλεται προληπτικά, πριν οι εκπαιδευτικοί αποφασίσουν στις γενικές συνελεύσεις τους.
press.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com