Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για την κατακρεούργηση του 11χρονου στη Χερσόνησο! – 20 μαχαιριές στο σώμα του μικρού.





Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Κρήτη από την είδηση ότι ένα 11χρονο αγόρι βρέθηκε μαχαιρωμένο  σε πάρκιγνκ ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδάκι είναι ρωσικής καταγωγής και βρίσκονταν με την οικογένεια του στην Κρήτη για διακοπές.

Οι γονείς του ανήλικου παιδιού είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του όμως κανείς δεν περίμενε την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση.

Ο 11χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου με 11 μαχαιριές στο θώρακα.


Το σημείο που βρέθηκε κατακρεουργημένο το παιδί

Αμέσως διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης προσγειώθηκε C-130 το οποίο θα μεταφέρει το άτυχο παιδί σε νοσοκομείο της Αθήνας. 


Tο ασθενοφόρο μπαίνει στην 126 Σ.Μ. απ όπου θα πετάξει το C-130

Πριν γίνει η μεταφορά του, ο μικρός εξετάζεται από τον Ιατροδικαστή (Δείτε Εδώ), προκειμένου να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες του άγριου μαχαιρώματος. 


Η μητέρα του 11χρονου δίπλα στο ασθενοφόρο

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr το 11χρονο παιδί, έχει σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική στήλη γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση του. 

Το χρονικό των ερευνών 

Οι αστυνομικές αρχές από τα ξημερώματα βρίσκονται επί ποδός για την εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ήδη έχει συλληφθεί ένας 20χρονος Ολλανδός, ο οποίος εργάζεται στο ξενοδοχείο ως ανιματέρ. 

Πιθανότατα αιτία του κακού ήταν ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός υπολογιστής. Συγκεκριμένα, ο 11χρονος έχασε το λάπτοπ και το κινητό του και βγήκε να το ψάξει, κάπου εκεί οι γονείς του έχασαν τα ίχνη του για να βρεθεί τελικά τα ξημερώματα μαχαιρωμένο σε υπαίθριο χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας. 

Ο νεαρός Ολλανδός ανιματέρ, μετά από πολύωρη ανάκριση, φέρεται να ομολόγησε πως εκείνος μαχαίρωσε τον μικρό και μάλιστα υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι, το οποίο νωρίτερα είχε πλύνει.  

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com