Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αξιωματικός "έβαλε χέρι" στον μισθό των 8,7 ευρώ που παίρνουν οι στρατιώτες κάθε μήνα !!!





Αξιωματικός ελέγχεται από την υπηρεσία για την “παρακράτηση” της μισθοδοσίας στρατιωτών ! Πόσος είναι ο μισθός ενός στρατιώτη; 8,7 ευρώ!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων σε μονάδα της Αττικής “στήθηκε ολόκληρη κομπίνα σε βάρος των φαντάρων”. 

Αξιωματικός που ήταν    υπεύθυνος της μισθοδοσίας έβαζε πλαστές υπογραφές μισθοδοσίας στρατιωτών που είχαν απολυθεί αλλά και στρατιωτών που υπηρετούν ακόμη τη θητεία τους.

Σε κάποιους “παρακράτησε” ένα μήνα σε άλλους έξι. Συνολικά βρέθηκε να χρωστάει σε στρατιώτες μέχρι και 180 ευρώ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες το συνολικό ποσό της “παρακράτησης” είναι περίπου 10.000 ευρώ.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Τους τελευταίους μήνες τα περιστατικά με περίεργες υποθέσεις σε ταμεία μονάδων και σχηματισμών πληθαίνουν και αυτό αποτελεί μία άλλη διάσταση της οικονομικής κρίσης . Όχι βέβαια ότι αυτό δικαιολογεί την παρανομία, εξηγεί εν μέρει όμως την αύξηση αυτών των περιστατικών. onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com