Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στα χέρια των αδιάφθορων για φακελάκι διευθυντής κλινικής στρατιωτικού νοσοκομείου!!!




Πρώτα το φακελάκι και μετά το εξιτήριο!!! Δεν φτάνει που συνελήφθη ως "αργυρώνητος", φέρεται ότι διεκδίκησε με εκβιαστικό τρόπο το φακελάκι ο διευθυντής κλινικής ΩΡΛ στρατιωτικού νοσοκομείου που πιάστηκε πριν από λίγη ώρα από τους αδιάφθορους της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο γιατρός που μάλιστα υπήρξε υποψήφιος πολιτικού κόμματος με παρουσία σήμερα στη Βουλή και η σύζυγος του είναι
πρώην ... ανώτατη δικαστικός (!!!), αντέδρασε έντονα όταν μετά από επέμβαση ο ασθενής του καλή τη θέληση, του πρόσφερε ένα ποσό ως δείγμα ευγνωμοσύνης. 
Ο γιατρός, φέρεται ότι αντέδρασε στη θέα του ποσού λέγοντας κατά τον ασθενή επί λέξη: "Τί είναι αυτά; Εγώ μόνο πάνω από 2.000 ευρώ δέχομαι", ενώ στη συνέχεια φέρεται ότι ... αντπρότεινε, "ή θα μου δώσεις τα 2.000 ευρώ, αλλιώς εξιτήριο δεν βλέπεις"!!!
Ο ασθενής πειθαναγκάστηκε, πλην όμως δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., με τους τελευταίους να ενεδρεύουν την ώρα της δοσολοψηψίας. Ο γιατρός πιάστηκε την ώρα που μετέφερε το φακελάκι στο αυτοκίνητο του. Κι επειδή εκτός από κυνικότητα, μάλλον διαθέτει και αστείρευτο... χιούμορ, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε πως ο ασθενής του έδωσε από την ... καλή του διάθεση.
.  bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com