Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ...


Η Ρωσία ακυρώνει την πραγματοποίηση της συνόδου του μικτού τουρκο-ρωσικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου που θα γίνονταν στις 15 Δεκεμβρίου στην Μόσχα και μάλιστα παρουσία των δυο προέδρων, της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτην.
Η συνάντηση αυτή είχε αποφασιστεί στην σύνοδο των G-20 που είχε γίνει στις 14 Νοεμβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας για την περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων των δυο χωρών, πριν όμως ξεσπάσει η μεγάλη κρίση με τη κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.
Στην Άγκυρα είχαν μια αμυδρή ελπίδα ότι τελικά θα πραγματοποιούταν το Συμβούλιο προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για την εξομάλυνση των σχέσεων των δύο χωρών και ίσως μια χρυσή ευκαιρία για να γίνει μια συνάντηση κορυφης, που θα «ηρεμούσε» τα πνεύματα για να μην συνεχιστούν οι οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας που ήδη πλήττουν καίρια την τουρκική οικονομία.
Οι ελπίδες αυτές όμως διαψευστήκαν καθώς ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dimitri Peskov, δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν θα γίνει το Συμβούλιο και συνεπώς ακυρώνεται κάθε πιθανότητα συνάντησης μεταξύ Ερντογάν και Πούτιν.
Μήπως νόμιζαν πως έτσι εύκολα θα ξεμπέρδευαν ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com