Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΕ 20.000 ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ!...


Γράφει ο Αντίοχος
Το συζήτησαν, το αποφάσισαν και σήμερα πέφτουν και οι σχετικές υπογραφές για να γίνει πράξη! Μιλάμε για την επιδότηση ενοικίου 20.000 εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών μας (φαντάζεστε να τους είχαμε προσκαλέσει κιόλας;), που αρχίζει να ισχύει από σήμερα!
Την ώρα που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, στα γραφεία της Κομισιόν στην Αθήνα, η αντιπρόεδρός της Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα και ο Γκεόργκε Οκοθ-Όμπο, εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, υπογράφουν κοινή δήλωση για...
την επιδότηση ενοικίου 20.000 απρόσκλητων, παρουσία του αρμοδίου υπουργού Μουζάλα!

Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που χιλιάδες πολίτες της είναι άστεγοι και κοιμούνται σε παγκάκια και χαρτόκουτα, και που ετοιμάζονται να ξεσπιτωθούν χιλιάδες οικογένειες με «κόκκινα» δάνεια, βάσει του τρίτου Μνημονίου!
Αυτό θα πει η δυστυχία να είσαι Έλληνας –μέσα στην ίδια σου την πατρίδα!- και η ευτυχία να είσαι «πρόσφυγας»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com