Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Η «ΑΛΕΠΟΥ» ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!...


Ξαφνικά οι Τούρκοι θυμήθηκαν ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι ελληνικά και μάλιστα άρχισαν να βάζουν πάνω τους και την ελληνική σημαία για να φαίνεται η ελληνική κυριαρχία στα εδάφη αυτά που μέχρι σήμερα τα θεωρούν γκρίζα και ακαθορίστου εθνικότητας, διεκδικούμενα μάλιστα από τον τουρκικό επεκτατισμό.
χαρτησΧαρακτηριστική είναι η προσπάθεια των τουρκικών ΜΜΕ να υποβαθμίσουν το επεισόδιο με το ρωσικό πολεμικό και το τουρκικό αλιευτικό, που δεν ήταν αλιευτικό καθώς το ίδιο το πλήρωμα ομολόγησε ότι το καράβι τους ήταν εξοπλισμένο με όλα τα ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης, μετά την έντονη ρωσική οργή που εκδηλώθηκε με ιδιαίτερο τρόπο δείχνοντας πως η Αρκούδα είναι στο παρά τρίχα για να αρχίσει να «δαγκώνει» την πονηρή αλεπού.
Δυστυχώς το πρόβλημα είναι πως από την δική μας πλευρά για πολλούς λόγους δεν γίνεται η πρέπουσα εκμετάλλευση των γεγονότων, για να καταδειχτεί στην Άγκυρα ότι όλες οι τουρκικές αντιλήψεις περί εθνικής κυριαρχίας ισχύουν και από ελληνικής πλευράς και ότι εδώ και δεκαετίες οι παραβιάσεις των Τούρκων στον εθνικό μας χώρο θα έπρεπε να λάβουν τις ανάλογες απαντήσεις όπως τις αντιλαμβάνονται στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.
Αν είχε γίνει αυτό από την αρχή, τότε σίγουρα τα πράγματα θα είχαν εξελιχτεί διαφορετικά. Αλλά οι προφητείες των Αγίων Γερόντων το είχαν πει πριν από πολλά χρόνια. Το γένος του Βορρά, θα δώσει το «πρέπων μάθημα» στους επιδρομείς από την Ανατολή.
Από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να πάψουν οι διάφοροι ανεύθυνοι και άσχετοι χαρτογιακάδες της Αθήνας να προσβάλουν τις ένοπλες δυνάμεις, γιατί τώρα τις έχουμε ανάγκη όσο ποτέ και να πάψουν να ζητούν μειώσεις των δαπανών για την άμυνα της χώρας, καθώς οι εξελίξεις θα επιταχυνθούν και τα γεγονότα θα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.
Ως εδώ πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com