Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΝΔ σε κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ, υπό όρους !...


Ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με άλλα κόμματα, υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, αφήνει σε συνέντευξή του στη Real News ο Γιάννης Πλακιωτάκης.
O πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως “αν η χώρα πραγματικά βρεθεί σε κίνδυνο, δε θα απέκλεια το ενδεχόμενο μιας συγκυβέρνησης στην οποία θα συμμετέχουν πολύ περισσότερα από δύο κόμματα. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία και οι βουλευτές της θα εκτιμήσουν τα δεδομένα και θα κινηθούν με σύνεση και υπευθυνότητα, όπως έπραξαν άλλωστε και το προηγούμενο καλοκαίρι”.
Σύμφωνα με τον κ. Πλακιωτάκη για να δημιουργηθεί μια οικουμενική κυβέρνηση απαιτούνται δύο προϋποθέσεις, η κυβέρνηση να ομολογήσει την αδυναμία της να κυβερνήσει και να υπάρξει ευρύτερη κοινωνική συναίνεση για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων της χώρας. “Επί του παρόντος, με τη στάση και τα τεχνάσματα του πρωθυπουργού, δε φαίνεται να πληρούνται κάποια από τα δύο ανωτέρω προαπαιτούμενα” τονίζει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com