Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ.!!!...


ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΕ ΑΕΙ -ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ... 

Νέο συνδικαλιστικό φορέα σε ΑΕΙ – ΤΕΙ προανήγγειλε ο Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ,  Ιάσων Σχοινάς-Παπαδόπουλος, μιλώντας την Κυριακή ...
στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τα μέλη της ΚΕ ότι η Νεολαία θα προχωρήσει σε νέο Συνδικαλιστικό Φορέα στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ανάγκη για μια μαζική οργάνωση νεολαίας».

«Οι αριστερές οργανώσεις και τα κόμματα υπάρχουν για να δημιουργούν αριστερούς ανθρώπους», είπε για την ανάγκη να συσπειρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι χθες δεν συνομιλούσε.

Επίσης, η Νεολαία προγραμματίζει την επόμενη περίοδο μεγάλη καμπάνια εξωστρέφειας και παρεμβάσεις σε στοχευμένα θέματα, όπως την παιδεία, την εργασία και τα δικαιώματα.

«Θα είναι μια καμπάνια που θα επιχειρήσουμε να μιλήσουμε και τη γλώσσα των νέων ανθρώπων και να απαντήσουμε σε προβλήματα», είπε ο Γραμματέας της Νεολαίας.

Ο κ. Σχοινάς-Παπαδόπουλος ζήτησε ακόμη νομοθετικές πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση που θα δημιουργούν ένα καλύτερο περιβάλλον για τους νέους ανθρώπους. Ενόψει δε των αποφάσεων για τα εργασιακά, ζήτησε να μην υπάρχει ηλικιακός διαχωρισμός για τους εργαζόμενους νέους. Ζήτησε, επίσης,να αποτραπεί ο κίνδυνος να φτιαχτούν προγράμματα voucher που θα ανακυκλώνουν την ανεργία, ζήτησε δηλαδή προγράμματα εντελώς διαφορετικά διαρθρωμένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com