Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ-Το πρωί εκτελούν τον λαό, το βράδυ τα σπάνε στα μπουζούκια οι συριζαίοι: η Γεροβασίλη αντιγράφει Άκη και Τζέφρυ !...


Η συριζαία βουλευτίνα δεν έχει αφήσει νυχτερινή πίστα, πριν πάει στον Μαργαρίτη είχε περάσει και από τον Ζουγανέλη!
Η απεγνωσμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αποδείξει την πασοκοποίηση του αγγίζει ακόμη και τις «πολιτιστικές» πτυχές του... παλαιού καλού ΠΑΣΟΚ. Κάποτε, ο τότε υπουργός εργασίας Βαγγέλης Γιαννόπουλος «αποστόμωσε» τους επικριτές του για την επιλογή που έκανε να πηγαίνει στα «σκυλάδικα» με το να τα χαρακτηρίζει ως «πολιτιστικά κέντρα».
Πατώντας, προφανώς (και) σ΄αυτή την πασοκική παράδοση, οι συριζαίοι συνεχίζουν τις «πολιτιστικές» επιδόσεις του Γιαννόπουλου, του Τσοχατζόπουλου και των άλλων «πρασινοφρουρών» με το να στροβιλίζονται πάνω στις πίστες, κάτω από τους ήχους «ποιοτικών» ασμάτων, λουλουδοπόλεμο, σπάσιμο πιατικών και ορισμένες... αδέσποτες «μπούφλες», όπως αυτή που «έφαγε» η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη από ευρισκόμενο  σε... μεγάλα ντέρτια  συνδιασκεδαστή της.
Δεν θα σχολιάσουμε την αισθητική πλευρά του θέματος, καθώς οι συριζαίοι είναι εθισμένοι με ό,τι κακόγουστο, γελοίο και θλιβερό περιφέρεται στην ατμόσφαιρα. Ας τους θυμίσουμε, όμως, ότι το ίδιο ανέμελα διασκέδαζαν οι πασόκοι κάποτε, για να φτάσουν στα πρόθυρα της διάλυσης σήμερα. Έτσι, λοιπόν, και οι σύγχρονοι μιμητές πασών των πασοκικών συμπεριφορών και αθλιοτήτων ας έχουν υπόψιν τους ότι την ώρα που διασκεδάζουν προκαλούν με την συμπεριφορά τους όλους αυτούς που δεν έχουν την δυνατότητα ούτε για καφέ να πάνε.
Έτσι, αφού θέλουν να πασοκοποιηθούν ολοένα και περισσότερο, ας είναι έτοιμοι και για την εκλογική προσγείωση που θα έχουν κάποια στιγμή, τότε που η λαϊκή οργή και η κοινωνική αποδοκιμασία θα τους οδηγήσει ξανά στα πενιχρά εκλογικά ποσοστά που είχαν πριν το 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com