Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Εμπλοκές Οπλισμένων F-16 βόρεια της νήσου Χίου το πρωί …(Παρουσία του ΠτΔ!)


Αν κάποιος πιστεύει ότι οι Τούρκοι αλλάζουν και γίνονται πολιτισμένοι μάλλον πρέπει ακόμη και τώρα να αλλάξουν γνώμη …Την ημέρα και την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρισκόταν στο νησί για την επέτειο της απελευθέρωσης της νήσου από του Τουρκικό ζυγό ,μια εξάδα τούρκικων μαχητικών εισήλθε στο FIR Αθηνών μεταξύ Λέσβου και Χίου !
Άμεση η απογείωση των Ελληνικών Μαχητικών απο την Λήμνο πήραν στο κυνήγι τα Τούρκικα ενώ στο Α/ΤΑ σήμανε Συναγερμό μην γνωρίζοντας τις διαθέσεις των Τούρκων …Μετά απο λίγο ο Τούρκικος σχηματισμός των 6 μαχητικών σπάει σε τέσσερα και δύο !
Τα δύο Οπλισμένα Τούρκικα μαχητικά αρνούνται να ακολουθήσουν τις εντολές των Ελλήνων Χειριστών και επακολουθεί εμπλοκή στα βόρεια του νησιού που καταλήγει σε κυνηγητό των Τούρκικων μαχητικών που εγκατέλειψαν την περιοχή και η ώρα ήταν 11: 30 το πρωί !
Την ίδια ώρα ένα Τούρκικο Κατασκοπευτικό Καταγραφικό πετούσε από Νότο προς Βορρά κάνοντας το Αιγαίο κοκορέτσι ,μπαινοβγαίνοντας συνεχώς στο FIR Αθηνών ,αναγκάζοντας το Α/ΤΑ να στείλει Μαχητικά εναντίον του που απογειώθηκαν από αεροδρόμιο της Κρήτης !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 11η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 CN-235 +1 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 19
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
















veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com