Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

"ΒΟΜΒΑ"--ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;;;


Η κυβέρνηση μάλλον βρίσκεται στον κόσμο της και… αγνοεί τις δεκάδες προκλήσεις των γειτόνων μας σε εθνικά ζητήματα… Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την ανήκουστη απόφαση να κλείσει το 1ο Σύνταγμα Πεζικού στη Φλώρινα, καθώς και το Τάγμα Εθνοφυλακής, και τη Λέσχη, αφήνοντας ως μόνους ενόπλους την Αστυνομία και τους… κυνηγούς!
Στο Αμύνταιο κλείνουν τα πάντα. Το μόνο το οποίο (ευτυχώς) σώθηκε είναι το 504 Τάγμα Πεζικού ως μονάδα επιστρατεύσεως. Αυτά τα νέα φυσικά είναι χαρμόσυνα για τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς οι οποίοι μόλις μάθουν για το κλείσιμο τόσο ζωτικών μονάδων του Στρατού μας θα κάνουν… πάρτι! Δυστυχώς μας κυβερνούν ανίκανοι…












http://www.makeleio.gr/?p=479235#more-479235


voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com