Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Μπορεί να πάει μπροστά ένα κόμμα εξουσίας επειδή έχει… μουστάκια; ...


H Νέα Δημοκρατία με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη μοιάζει με …. ελληνική ταινία. Ο Βαγγέλας συνεχίζει να είναι ο λαϊκός, μάγκας, που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Κάτι σαν τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ χωρίς την Αλίκη ή σαν τον Νίκο Κούρκουλο να φωνάζει «όχι άλλο κάρβουνο».
Δε λέμε, είναι έμφυτη η μαγκιά, είναι κάτι που δεν αλλάζει.
Όμως μπορεί να πάει μπροστά ένα κόμμα εξουσίας επειδή έχει… μουστάκια; Και τι να το κάνεις το μουστάκι αν δεν είσαι έτοιμος να το… ξυρίσεις για το καλό της παράταξης; Τρόπος του λέγειν εννοείται αφού το μουστάκι θα μπορούσε να συμβολίζει αυτή την… πρωτόγονη ελαφρότητα με την οποία έχει πάρει το ρόλο του ως αρχηγός της ΝΔ ο Βαγγέλας. Και ασφαλώς, αν αυτό είναι που θέλει ο κόσμος που στηρίζει το κόμμα τότε με γεια του με χαρά του. Όπως έχουμε γράψει, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο και την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Η πλάκα είναι, πάντως, ότι κάποιοι τον έπεισαν να γίνει… Μπαράκ Ομπάμα. Δείτε τον να μιλάει στους νεολαίους. Με το μικρόφωνο στο πέτο, περπατά πάνω – κάτω, κάνει κινήσεις με τα χέρια, γελάει, λοιδορεί τον… μπαγάσα τον Τσίπρα, κάνει τον κόσμο να αισθάνεται άνετα κι ο ίδιος θέλει να αισθάνεται… cool. Βεβαίως το να θέλει να γίνει ο Βαγγέλας σαν τον άνετο Ομπάμα είναι σα να θέλεις ο Τσίπρας να αποκηρύξει τα συντρόφια των Εξαρχείων.
Έχει πλάκα να προσπαθεί ο κ. Μεϊμαράκης, λοιπόν, να γίνει κάποιος άλλος. Προκαλεί θυμηδία ο αγώνας που κάνει να εμφανίζεται ως ο «νεαρός, καλαμπουρτζής πολιτικός» ο οποίος φέρνει έναν άνεμο ανανέωσης. Βέβαια, αν τον συγκρίνεις με τον Τζιτζικώστα δεν υπάρχει καμιά ομοιότητα. Ο ένας παιδί της πιάτσας, ο άλλος των σαλονιών αλλά και οι δύο ανίκανοι να διοικήσουν ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία, μια παράταξη στην οποία κάποιοι Έλληνες βλέπουν την ελπίδα.
Τι να πει κανείς για την εκπροσώπηση της κεντροδεξιάς από τον Μεϊμαράκη.
Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: Το πτώμα της ΝΔ έχει ήδη κακοφορμίσει. 
















 http://www.antinews.gr/action.read/politiki/mporei-na-paei-mprosta-ena-komma-eksousias-epeidi-exei-moustakia-/2.103199

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com