Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: Απαιτούν να πληρώνεται το 60% της σύνταξης μέχρι τα 65 !!!


Συντάξεις – επιδόματα θέλουν να επιβάλλουν οι δανειστές για όσους βγαίνουν στην σύνταξη πριν από τα 65.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποι του κουαρτέτου που βρίσκοτναι αυτή την ώρα στην Αθήνα και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί με Τσακαλώτο, Σταθάκη και Χουλιαράκη απαιτούν 3 αλλαγές – φωτιά στο συνταξιοδοτικό και συγκεκριμένα:

1. Ένα Ταμείο κύριας σύνταξης για όλους
2. Ένα Ταμείο επικουρικής ασφάλισης για όλες τις επικουρικές συντάξεις και
3. Επανυπολογισμό των συντάξεων ώστε όσοι βγαίνουν στη σύνταξη πριν την ηλικία των 65 ετών να λαμβάνουν το 60% των συντάξιμων αποδοχών μέχρι να συμπληρώσουν την ηλικία των 65 ετών. Μετά τα 65 οι συνταξιούχοι θα μπορούν να λαμβάνουν το 100% της σύνταξής τους.
Ενα πολύ σημαντικό σημείο προς διευκρίνιση είναι αν η απαίτηση των δανειστών να λαμβάνουν το 60% της σύνταξής τους όσοι είναι μικρότεροι των 65 ετών αφορά και τους ήδη συνταξιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr