Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:“Ενόχλησε το Σύστημα η εκλογή Εθνικιστή βουλευτή στην Κέρκυρα” ...


Συνέντευξη του βουλευτή Κερκύρας στον Π. Παναγόπουλο για την εφημερίδα "Εμπρός".
Ο κ. Ιωάννης Αϊβατίδης είναι ο πρόεδρος των Ελλήνων Ιατροδικαστών αλλά και προσφάτως βουλευτής Κέρκυρας με την Χρυσή Αυγή. Η εκλογή του κ. Αϊβατίδη μόνον ως πραγματικός άθλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς στο συγκεκριμένο νησί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν την πρωτοκαθεδρία για 50 ολόκληρα χρόνια. Ο βουλευτής Κέρκυρας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή παρεχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο «ΕΜΠΡΟΣ», απαντώντας σε ερωτήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την πορεία της χώρας μας.
Π.Π: Για να αρχίσουμε από την πρόσφατη επικαιρότητα κύριε Αϊβατίδη, το πρωί της Τετάρτης καταθέσατε εσείς και άλλοι δύο Βουλευτές της Χρ σής Αυγής μήνυση κατά του υπουργού Παιδείας Ν. Φίλη. Θα ήθελα να μου πείτε τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό.
Ι.Α. Μετά την υβριστική δήλωση του κ. υπουργού με την οποία κατέστη αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων, η Χρυσή Αυγή αντέδρασε ακαριαία με τον κ. Ηλία Κασιδιάρη να κάνει την δήλωση ότι θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις, κάτι που πράγματι έγινε. Ο βουλευτής κ. Σαχινίδης, Πόντιος και αυτός όπως και εγώ, καθώς και ο βουλευτής κ. Χ. Χατζησσάβας Μικρασιατικής καταγωγής, καταθέσαμε μήνυση κατά του κ. υπουργού, για το αυτεπάγγελτο αδίκημα το οποίο τέλεσε. Δηλαδή το αδίκημα το οποίο εμπίπτει στον νόμο 4285 του 2014 άρθρο 2. Μιλάμε για τον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν πρέπει να εφαρμόζεται όταν αφορά Έλληνες. Στην προκειμένη περίπτωση τους Ποντίους. Δηλαδή ο νόμος αυτός μπορεί να εφαρμόζεται κατά το δοκούν, ή πρέπει να εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις; Φυσικά και δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται επιλεκτικά. Εμείς λοιπόν δεν αρκεστήκαμε σε μια απλή καταγγελία της συγκεκριμένης αξιόποινης πράξης, αλλά κάναμε μηνυτήρια αναφορά η οποία κατετέθη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Π.Π. Από την αρχή του χρόνου, έχουν περάσει περίπου 500.000 «πρόσφυγες» μέσα στην χώρα μας. Όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει τα ηνία της χώρας, μπορεί να έχουν φτάσει και τα 2.000.000. Σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα θα μπορεί να είναι αναστρέψιμο και με ποιο τρόπο;
Ι.Α. Αυτός ο αριθμός είναι ένα εφιαλτικό σενάριο, που όμως πλέον δεν είναι σενάριο «επιστημονικής» ή πολιτικής φαντασίας. Φαίνεται πλέον ότι έχει μια ρεαλιστική συνιστώσα. Η Χρυσή Αυγή έχει ευθύς εξαρχής τοποθετηθεί επάνω στο θέμα αυτό. Η πλειονότητα των ανθρώπων αυτών δεν είναι πρόσφυγες πολέμου. Παρεμπιπτόντως σας αναφέρω ότι, αν υποθέσουμε ότι πράγματι υπάρχει εμπόλεμη ζώνη, και αυτή είναι στην περιοχή της Συρίας και του Ιράκ, φτάνοντας οι άνθρωποι αυτοί στην Τουρκία, είναι εκτός εμπόλεμης ζώνης. Θα πρέπει λοιπόν να γίνει ένας διαχωρισμός. Ήδη ο διευθύνων την Frontex είπε ότι θα πρέπει να γίνεται σαφής διαχωρισμός, και να επαναπροωθούνται στις χώρες τους, καθώς δεν αποτελούν πρόσφυγες πολέμου. Ένα μεγάλο ποσοστό από όλους αυτούς, είναι ψευδοπρόσφυγες πολέμου. Από τον αριθμό που αναφέρατε, είναι διαπιστωμένο ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα παραμείνει στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι χώρες που μας έδιναν «μαθήματα» ανθρωπισμού, έχουν αρχίσει και κλείνουν τα σύνορα τους. Εδώ θα ήθελα να αναφέρω και ένα φαινόμενο, το οποίο προκύπτει από ένα βίντεο της 5ης Σεπτεμβρίου και έχει ανέβει στο you tube, από το κανάλι της Ουγγρικής αστυνομίας, όπου Ούγγροι συνοριοφύλακες προσπαθούν να μοιράσουν κάποια τρόφιμα, τα οποία έχει προσφέρει ο Ερυθρός Σταυρός. Στο βίντεο αυτό οι «πρόσφυγες» με προσβλητικό και αήθη τρόπο καταστρέφουν και πετάνε τα τρόφιμα αυτά, γιατί τους τα προσφέρει μια οργάνωση που έχει σαν έμβλημά της τον σταυρό!
Αυτό και μόνον δείχνει τις πραγματικές τους διαθέσεις που δεν είναι καν τυχοδιωκτικές. Είναι καθαρά επιθετικές. Πληροφοριακά θα σας πω ότι οι Ισπανικές Αρχές αναφέρουν ότι περιμένουν συντονισμένο χτύπημα από 800 περίπου τζιχαντιστές σε συγκεκριμένη στιγμή, που δεν γνωρίζουν πότε θα είναι. Η Χρυσή Αυγή προτάσσει για την αντιμετώπιση του προβλήματος την κατάργηση του «Δουβλίνο 2», και την επαναπροώθηση τους στις χώρες καταγωγής τους.
Π.Π. Θα ήθελα τώρα να μου πείτε για τα γεγονότα που συνέβησαν στην Κέρκυρα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.
Ι.Α. Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ο κ. Γαλιατσάτος, επέλεξε να εξαιρέσει την Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή που εξελέγη στην Κέρκυρα από τις εκδηλώσεις για το έπος του 1940. Αποκορύφωμα αυτού είναι ότι δεν υπήρξε κάποια μέριμνα για να κατατεθεί το στεφάνι, που αν θέλετε για εμένα πέρα από όλα τα άλλα, ήταν μια ηθική ανάγκη. Σκοπός μου ήτανε να τιμήσω τους Ήρωες του έπους του '40, και φυσικά, τον φυσικό Ηγέτη του ΟΧΙ, τον Ιωάννη Μεταξά. Πιστεύω ότι ο αποκλεισμός μου έγινε με πρόδηλο και καταφανή σκοπό, καθώς είχα κοινοποιήσει επιστολή, η οποία επείχε ισχύ εξώδικου, και καλούσε τον περιφερειάρχη να τηρήσει τον νόμο του Ελληνικού Κράτους που υπογράφεται στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως 1488 του 2006. Φυσικά, εγώ παρευρέθηκα στην εκδήλωση, και αυτό που έχω σε αυτό το σημείο να τονίσω, είναι τα προσβλητικά μηνύματα που ακούσθηκαν εις βάρος των δύο νεκρών αγωνιστών, του Γιώργου Φουντούλη, και του Μανώλη Καπελώνη. Μετά το πέρας της τελετής, πήγα στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσα την μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά του 259 του ποινικού κώδικα. Διότι ο κ. περιφερειάρχης αν δεν το γνωρίζει πρέπει να το μάθει ότι δεν πρέπει να επιφυλάσσει για τον εαυτό του ρόλο «οικοδεσπότη» που κατά το δοκούν μπορεί να καλεί ή να μην καλεί όποιον αυτός επιθυμεί. Υπάρχουν νόμοι, και οι νόμοι πρέπει να τηρούνται. Τους ενοχλεί πολύ ότι εξελέγη Εθνικιστής βουλευτής στην Κέρκυρα.
Π.Π. Πριν λίγες ημέρες διάβασα ότι στην Αυστρία το κράτος κλείνει 145 τζαμιά. Εδώ στην Ελλάδα ετοιμάζονται να φτιάξουν τέμενος, αλλά και τζαμιά κατ’ επιθυμία της κ. Δούρου. Πώς χαρακτηρίζετε όλα αυτά;
Ι.Α. Καταρχήν θα τονίσω ότι η Χρυσή Αυγή τα έχει καταψηφίσει όλα αυτά. Όταν δοκιμάζεται να παραγραφεί ένα βασικό συστατικό στοιχείο του Έθνους, όπως είναι η Θρησκεία, με την παρουσία των ισλαμιστών, αλλά και την κατασκευή του τεμένους αυτού, την στιγμή που στην Βόρειο Ήπειρο κατεδαφίζονται εκκλησίες, η Χρυσή Αυγή είναι φύσει και θέσει αντίθετη σε όλα αυτά. Καταγγέλλουμε τους ισλαμολάγνους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τι κίνδυνο αποτελεί αυτό για την Ευρώπη. Όταν αποδεδειγμένα οι πολύτεκνοι στην Ελλάδα βρίσκονται υπό διωγμό, όταν στην Ευρώπη οι γηγενείς κάνουν κατά μέσο όρο 1,8 παιδιά, ενώ μια οικογένεια μουσουλμάνων κάνει 8,1 παιδιά, καταλαβαίνουμε πιο είναι το μέλλον που κάποιοι επιφυλάσσουν για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη.
Το τέμενος αυτό δεν πρέπει να αναγερθεί. Η ανέγερση του μόνον προβλήματα θα φέρει. Η Σαουδική Αραβία που διαθέτει τόπο προσκυνήματος 3.000.000 θέσεων αρνείται να φιλοξενήσει το σύνολο των σουνιτών από την Συρία, και τους προωθεί στην Ευρώπη. Γιατί άραγε; Ολα αυτά πρέπει να μας αφυπνίσουν ως λαό, πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως Έλληνες πάνω από όλα, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους που μας απειλούν ορατά πλέον με αφανισμό. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνον μέσα από το «οχυρό» που υψώνουν οι Εθνικιστικές Αξίες τις οποίες πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com