Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

«ΜΥΣΤΗΡΙΑ» ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ...


Η τουρκική εφημερίδα Cumhiriyet, αποκαλύπτει ότι πρόσφατα προσπάθησε να περάσει από την Τουρκία προς την Συρία στην επικράτεια του Ισλαμικού Χαλιφάτου, μια γυναίκα γνωστή επιστήμονας πυρηνικής τεχνολογίας η οποία κρατείται απο τις τουρκικές αρχές.
Σύμφωνα με την εντυπωσιακή αυτή αποκάλυψη, πριν από λίγες μέρες γνώστη γυναίκα ατομικός επιστήμονας ειδικευμένη στην ατομική τεχνολογία προσπάθησε μαζί με μια ομάδα να περάσει από την περιοχή του Kilis της Τουρκίας στην Συρία για να ενταχτεί στο Ισλαμικό Χαλιφάτο, με ότι επικίνδυνο μπορεί να σημαίνει αυτό.
Το γεγονός αυτό αποκαλύφτηκε μετά από ανακρίσεις που έγιναν από τις τουρκικές αρχές ασφαλείας, ενώ δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πως εντοπίστηκε και συνελήφθηκε η όλη ομάδα των φιλοτζιχαντιστών.
Αυτή η «περίεργη» γυναίκα που προβάλλεται σαν ατομική επιστήμονας σύμφωνα με τις μαρτυρίες της τουρκικής εφημερίδας, έχει τα αρχικά M. A., γεννήθηκε στο Κατάρ και έχει υπηκοότητα Αυστραλίας. Διατέλεσε επί χρόνια ατομικός επιστήμονας στο Abu Dabi του Περσικού Κόλπου, ένα από τα κρατίδια της περιοχής που έχουν στηρίξει με όλα τους τα μέσα τους Τζιχαντιστές και μάλιστα έπαιρνε μισθό 60 χιλιάδες δολάρια, απόδειξη της μεγάλης της αξίας στο αντικείμενο που εργάζονταν.
Η αποκάλυψη αυτή σίγουρα δημιουργεί κάποια ανησυχητικά ερωτήματα σχετικά με το πόσοι και κυρίως ποιοι περνούν από την Τουρκιά προς την Συρία για να ενισχύσουν το Ισλαμικό Χαλιφάτο.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com