Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Νεκρός 26χρονος στρατιωτικός στην Ρόδο ...


Τελειωμό δεν έχουν οι ζωές που «θυσιάζονται» στο βωμό της ασφάλτου καθώς χθες το απόγευμα βρήκε τραγικό θάνατο ένας 26χρονος στρατιωτικός σε δυστύχημα που σημειώθηκε επί της Ρόδου Καλλιθέας.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα κοντά στο σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος» στην εθνική οδό Ρόδου Καλλιθέας.
Ο 26χρονος στρατιωτικός οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα με κατεύθυνση προς Ρόδο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε το έλεγχο του οχήματος του και αφού σύρθηκε στο έδαφος για μερικά μέτρα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που προκάλεσε το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.
Στο πένθος έχει βυθιστεί η…Βάρδα, τόπος καταγωγής του 26χρονου Επαγγελματία Οπλίτη του Πυροβολικού Χρήστου Μπακογιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα χθες το απόγευμα στη Ρόδο όπου και υπηρετούσε.
Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αδελφός του 26χρονου Άγγελος.
Γράφει συγκεκριμένα:
“ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…..ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΑΞΙΕ ΦΡΟΥΡΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ…..ΑΞΙΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ…ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ….”.
mpak.jpg
Το νήμα της ζωής του νεαρού “κόπηκε” πρόωρα στο τροχαίο δυστύχημα με την είδηση να πέφτει στην πόλη καταγωγής του τη Βάρδα ως κεραυνός εν αιθρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com