Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

BINTEO--Με … «παρατράγουδα» ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στα Τρίκαλα !!!





Χωρίς Φιλαρμονική και με …αναζήτηση Εκπροσώπου του Δήμου Τρικκαίων η τελετή
Εορτάστηκε χθες και στα Τρίκαλα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr στις 8 το πρωί, υπήρξε έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων από στρατιωτικό τμήμα της Σ.Μ.Υ. και στις 11 το πρωί, τελέστηκε Θεία Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Ταξίαρχο ε.α Γεώργιο Καραβίδα με θέμα «Ένοπλες Δυνάμεις, οι θεματοφύλακες της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας».
Στην συνέχεια και με 20λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε στο Μνημείο Πεσόντων στην ΣΜΥ Επιμνημόσυνη δέηση από τον κ. Χρυσόστομο και κατάθεση στεφάνων.
Στα … «παρατράγουδα» η Δημοτική Φιλαρμονική που ουδέποτε εμφανίσθηκε στον χώρο και προκαλούσε …ταραχή η απουσία της στους διοργανωτές της εκδήλωσης και η αναζήτηση Εκπροσώπου του Δήμου Τρικκαίων, όπου τελικά …εντοπίστηκε η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Βασιλένα Μητσιάδη φτάνοντας ασθμαίνοντας στην εκδήλωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com