Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Η Αντιτρομοκρατική κατέγραφε παράνομα την δίκη στον Κορυδαλλό -Βρώμικο παρασκήνιο !!!


Πριν από λίγη ώρα διεκόπη η δίκη Φύσσα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, καθώς παράγοντες του

Δικαστηρίου αντελήφθησαν ότι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής κατέγραφαν παράνομα όλους τους διαλόγους που λάμβαναν χώρα εντός της αίθουσας. Η καταγραφή δεν έπαυε ούτε στα διαλείμματα και κάλυπτε ακόμα και τα μικρόφωνα των συνηγόρων υπεράσπισης.
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρισκόταν στον χώρο για να κάνει χρήση του συστήματος επικοινωνίας με τους ανώνυμους μάρτυρες.Όπως αναφέρεται στο site της Χ.Α αποστολή του ήταν να καταγράφει παράνομα όλες τις συζητήσεις μεταξύ των προσώπων που βρίσκονταν εντός της δικαστικής αίθουσας. Οι εν λόγω αστυνομικοί υπάλληλοι “καρφώθηκαν” όταν έθεσαν σε λειτουργία την ανοιχτή συνομιλία της συσκευής και ο ήχος του τηλεφώνου ακούστηκε σε όλο το δικαστήριο!
Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ζήτησε από τους εν λόγω αστυνομικούς να πάψει άμεσα η καταγραφή. Οι ίδιοι κλήθηκαν να καταθέσουν ενόρκως τι συμβαίνει και επιχείρησαν “να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα” λέγοντας πως έγινε… τεχνικό λάθος, ότι δεν κατέγραφαν την διαδικασία και ότι οι ανώνυμοι μάρτυρες δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν την εξέλιξη της δίκης.
Ως γνωστόν, οι μάρτυρες κατηγορίας απαγορεύεται να παρακολουθούν την εξέλιξη της δίκης και να έχουν γνώση των καταθέσεων των λοιπών μαρτύρων. Αυτή η βασική αρχή της δίκαιης δίκης καταστρατηγήθηκε απόλυτα με τις παράνομες καταγραφές και μεταδόσεις της Αντιτρομοκρατικής.
























 http://www.makeleio.gr/?p=448061

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com