Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέλαβαν τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο για τα εξοπλιστικά ...


Σύμφωνα με πληροφορίες συνέλαβαν τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο για τα εξοπλιστικά. Μαζί του συνελήφθη και ο πρώην στρατιωτικός Τούμπας.


Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος στο σπίτι του στη Φιλοθέη λίγο μετά τις 22:00 για εμπλοκή του σε υπόθεση μίζας σε εξοπλιστικά προγράμματα.


Η σύλληψη έγινε μετά από ένταλμα της ανακρίτριας Βασιλικής Μπράτη και τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας για τη σύμβαση που συνήψε η χώρα μας για το εξοπλιστικό σύστημα Embraer (ιπτάμενα ραντάρ).


Σύμφωνα με δικαστικές πηγές προέκυψαν στοιχεία για μίζα που δόθηκε μέσω offshore σε στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών.


Το ένταλμα εξεδόθη το μεσημέρι της Δευτέρας.


Ο Θωμάς Λιακουνάκος ήταν εκπρόσωπος της εταιρείας AXON, η οποία μεσολάβησε μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της εταιρείας Ericsson για την επίμαχη σύμβαση.
http://www.defencenet.gr/defence/20150928/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CF%89%CE%BC%CE%AC-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com