Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Όλοι …Στρατηγοί!!!


Τον βαθμό του Στρατηγού στον Στρατό (και τους αντίστοιχους του Ναυάρχου στο Πολεμικό Ναυτικό και του Πτέραρχου στην Πολεμική Αεροπορία) θα μπορούν να αποκτούν όλοι οι Στρατιωτικοί αν τελικά ακολουθηθεί το αμερικανικό μοντέλο και στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα Μονίμου Υπαξιωματικού θα ξεκινήσει ένας διάλογος στο πλαίσιο της νέας δομής των Ενόπλων Δυνάμεων «για να δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα τη διεθνή εμπειρία που υπάρχει και στο θέμα των υπαξιωματικών. Αν, δηλαδή, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για ένα αμερικανικό μοντέλο, με τη δυνατότητα εξέλιξης των υπαξιωματικών σε μία δική τους ξεχωριστή επετηρίδα, όπου θα φθάνουν πλέον στο βαθμό του Στρατηγού».

 Κ.Α. – paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr