Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

"ΟΧΙ" ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΜΑΣ...


Την αντίδρασή τους για τα φορολογικά μέτρα που περιλαμβάνει η νέα συμφωνία εξέφρασαν κτηνοτρόφοι και αγρότες στο βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένας από τους ομιλητές στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησαν κτηνοτρόφοι και αγρότες της Βόρειας Ελλάδας, έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.
«Νιώθουν εξαπατημένοι... Όταν ανέβηκα να μιλήσω υπήρχε ένταση και οργή ότι δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις που δόθηκαν προεκλογικά» δήλωσε ο Χρήστος Καραγιαννίδης.
Ακόμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι με τους οποίους μίλησα, είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους».
Αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει ο ίδιος όταν έρθει στη Βουλή προς ψήφιση η συμφωνία ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Προφανώς, δεν με ικανοποιεί η συμφωνία... Δεν θα υπερψηφίσω τα μέτρα που έρχονται».
Από την πλευρά τους, οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες της Βόρειας Ελλάδας αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και ανανέωσαν το “ραντεβού” τους για το παναγροτικό, πανκτηνοτροφικό συλλαλητήριο της 25ης Αυγούστου, στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com