Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Αποσωληνώθηκε ο 30χρονος στρατιωτικός που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι ...


Παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ο 30χρονος στρατιωτικός που τα ξημερώματα της Κυριακής δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον πατέρα του και μάλιστα την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν ανυποψίαστος κι αγνοώντας τον τραγικό θάνατο που λίγα λεπτά πριν είχε βρει η 57χρονη μητέρα του.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Χαράλαμπο Μπονάνο, ο 30χρονος το απόγευμα της Δευτέρας αποσωληνώθηκε και πλέον αναπνέει χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων τεχνικής υποστήριξης.
Όπως δήλωσε  ο κ. Μπονάνος, ο ασθενής «αποσωληνώθηκε, όμως έχει υψηλό πυρετό. Το ζήτημα για εμάς τώρα είναι ότι υπάρχει μία κάκωση στο μέσο νεύρο και θα χρειαστεί και νέα χειρουργική επέμβαση, που θα γίνει μόλις πέσει ο πυρετός».
«Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Βέβαια, πάντα φοβόμαστε τις εξελίξεις κι οι γιατροί είναι πολύ προσεκτικοί τα πρώτα 24ωρα», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το διοικητή του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, ο 30χρονος «βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δείχνει φοβισμένος. Δεν γνωρίζει ότι η μητέρα του δεν ζει κι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκονται συγγενείς που τον επισκέφθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».
Το πρωτοφανές έγκλημα στην Κρύα Ιτεών στην Πάτρα έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Μαρτυρίες στο protothema.gr κάνουν λόγο για παθολογική ζήλια του 60χρονου συνταξιούχου οικοδόμου και για συχνές βίαιες εκρήξεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό της 57χρονης συζύγου του με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, δυο γιους και μία κόρη.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, οι φωνές του ζευγαριού σήκωσαν στο πόδι για ακόμη μία φορά τους γείτονες. Όπως σημειώνουν στο protothema.gr άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στο ζευγάρι, ο 60χρονος την κατηγορούσε ότι δεν είναι πιστή κι απειλούσε να τη σκοτώσει. Τυφλωμένος από τη ζήλια και σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα μαχαίρι κι άρχισε να την μαχαιρώνει με μανία στη θωρακική χώρα μέχρι η άτυχη γυναίκα να καταλήξει.
Η μανία του, εντούτοις, δεν έληξε εκεί, αφού λίγα λεπτά αργότερα και με το ίδιο μαχαίρι επιτέθηκε και στον 30χρονο γιο του, που είχε πάει στο πατρικό του λίγες ημέρες πριν για διακοπές, και που με βάση πληροφορίες, όταν έγινε το κακό κοιμόταν ανυποψίαστος σε άλλο δωμάτιο.
Ο 60χρονος αιφνιδιάζοντάς τον κι όντας μέσα στα αίματα τον μαχαίρωσε στον ύπνο. Ο 30χρονος σε κατάσταση σοκ τα πρώτα δευτερόλεπτα δεν αντέδρασε, όμως, στη συνέχεια, πάλεψε και πιάστηκε στα χέρια με τον πατέρα του, που του κατάφερε σοβαρότατα τραύματα κι είχε σκοπό να τον σκοτώσει κι αυτόν. «Μας έσφαξε και σκότωσε τη μάνα μου, βοήθεια παρακαλώ!», φώναζε σε κατάσταση σοκ και μέσα στα αίματα ο νεαρός στρατιωτικός, όπως δήλωσαν  γείτονες της οικογένειας.
Την Τρίτη στον ανακριτή ο 60χρονος – Αρνείται τις κατηγορίες
Την ίδια ώρα, ο 60χρονος συζυγοκτόνος, που μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη στην είσοδο του Νέου Λιμένα Πατρών. Λίγες ώρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα, δεν έχει ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολογήσει την πράξη του. Το μόνο που υποστηρίζει, με βάση πηγές, είναι ότι είχε έναν διαπληκτισμό με το γιο του, ενώ το όπλο του εγκλήματος δεν έχει ακόμη βρεθεί.
Σημειώνεται, τέλος, πως ο 60χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων, την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.





























protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com