Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Νομοθετική ρύθμιση για απευθείας αναθέσεις ώστε να ξεπεραστεί άμεσα το πρόβλημα με την προμήθεια κλιματιστικών στον Ελαιώνα! ! !...


Δυνατότητα για απευθείας αναθέσεις ώστε να ξεπεραστεί άμεσα το πρόβλημα με την προμήθεια κλιματιστικών για τα καταλύματα των μεταναστών στον Ελαιώνα, δίνει νομοθετική ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ετοιμαστεί το κείμενο της νομοθετικής παρέμβασης – ενδεχομένως να ενταχθεί σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου – με την οποία καθίσταται δυνατή η προμήθεια «χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού».
Το ύψος της προμήθειας δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 χιλιάδες ευρώ, ενώ χρειάζεται να υπάρχει ειδική αιτιολογημένη απόφαση από τον αρμόδιο Ειδικό Φορέα Διαχείρισης που θα αναλάβει την προμήθεια.
Την δυνατότητα αυτή έχουν μόνο το υπουργείο Εσωτερικών, οι περιφέρειες και ορισμένοι μεγάλοι δήμοι της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr