Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ-Μπαγκλαντεσιανός επιχείρησε να βιάσει αγοράκι 2.5 ετών, επειδή… συνηθίζεται στην πατρίδα του!!!


Οι… συνήθειες της πατρίδας του – κατά δική του ωστόσο ομολογία – τον έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο λόγος για έναν 30χρονο από το Μπαγκλαντές, που σύμφωνα με καταγγελία εθεάθη να θωπεύει ένα 3χρονο αγοράκι στα γεννητικά του όργανα έχοντας κατεβάσει την πάνα του μωρού, και όταν ρωτήθηκε για την πράξη του απάντησε απλά πως κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο στη χώρα καταγωγής του.
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον 30χρονο το βράδυ του Σαββάτου, μετά την καταγγελία που έγινε από τη γιαγιά του μικρού αγοριού, και πλέον ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.
Όλα ξεκίνησαν όταν η γιαγιά του 3χρονου αγοριού διαπίστωσε ότι το παιδί είχε αφήσει την οικογενειακή εστία και είχε πάει σε γειτονικό σπίτι, όπου διαμένει ο 30χρονος. Όταν η γυναίκα αναζήτησε το εγγόνι της στο διπλανό σπίτι είδε ότι ο άντρας είχε κατεβάσει την πάνα του παιδιού και το θώπευε χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Μετά το αρχικό σοκ, η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα τον 30χρονο, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του, δικαιολογώντας την όμως ως κάτι… συνηθισμένο που γίνεται στη χώρα του.
Ήδη ο 30χρονος έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ η απολογία του αναμένεται αύριο Τρίτη.

Αυτά είναι τα μεθεόρτια της λαθρομετανάστευσης και της επιβαλλόμενης πολυφυλετικής κοινωνίας, για την οποία κόπτεται η Αριστερά και τα τελευταία χρόνια και η ψοφοδεξιά. Την ίδια ώρα κατά την οποία λαθρομετανάστες εγκληματούν διότι αυτό συνηθίζεται στις πατρίδες τους, τα μέσα ενημέρωσης βομβαρδίζουν τους Έλληνες για το δράμα των λαθρομεταναστών που στερούνται catering και air condition!
Θαυμάστε την κοινωνική τους «ευαισθησία»…











http://rethemnosnews.gr/2015/08/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-30%CF%87/ 


























 https://galanoleykoblog.wordpress.com/2015/08/11/%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B1/










neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com