Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΒΙΝΤΕΟ--Οδηγός ΙΧ για να μη χτυπήσει παράτυπουs μετανάστες τράκαρε και έπεσε σε …χωράφι !!!


Το πρόβλημα με τους μετανάστες που κοιμούνται πολλές φορές στο οδόστρωμα του οδικού δικτύου της Λέσβου το είχαμε επισημάνει και σε άλλα ρεπορτάζ μας.
Οι καταπονημένοι από την κούραση και την πείνα αυτοί άνθρωποι, με τα γυναικόπαιδα και τους υπερήλικες ξαπλώνουν στην άσφαλτο άλλοτε για να προστατευτούν από τον ήλιο στις σκιές των δένδρων και άλλοτε – κυρίως τις νύχτες – να ζεσταθούν όταν είναι βρεγμένοι αφού η άσφαλτος από το μεσημεριανό λιοπύρι ζεματάει.
Το πρόβλημα είναι ότι κινδυνεύουν άμεσα πρώτα οι ίδιοι και δευτερευόντως οι οδηγοί των διερχομένων αυτοκινήτων.
metanastes-troxaio-2
Όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση που σας αναφέρουμε όπου στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Θερμής στο ύψος του Αφάλωνα ένας οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου για να μην πέσει επάνω σε μία ομάδα μεταναστών που κινούνταν πεζοί προς Μυτιλήνη μπήκε ελαφρώς στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε με διερχόμενο από την αντίθετη πλευρά φορτηγάκι και κατέληξε σε ένα χωράφι.
Ευτυχώς εκτός από τον μικροτραυματισμό του οδηγού δεν είχαμε άλλα θύματα.
Ωστόσο το ΙΧ αυτοκίνητο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς ενώ ζημιές υπέστη και το μικρό φορτηγάκι.
Σοκαρισμένος ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, μας εξηγούσε πως συνέβη το ατύχημα και αναρωτιόταν από που και ποιος θα τον αποζημιώσει για την ολοκληρωτική καταστροφή του αυτοκινήτου του.
Δείτε το σχετικό βίντεο:























 http://www.lesvosnews.gr/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B9%CF%87-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com