Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Στα απλήρωτα συνεργεία «χάνεται» η ομάδα ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ. !!!

                               Φωτογραφία αρχείου με μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Ακινητοποιημένο το 70% των δίτροχων, προβληματική η αστυνόμευση ...

Το 70% των μοτοσικλετών της ομάδας ΔΙΑΣ είναι εκτός λειτουργίας λόγω στεγνών ταμείων της ΕΛ.ΑΣ. και έλλειψης κονδυλίου περίπου 100.000 ευρώ μηνιαίως για την επισκευή τους. Ελλοχεύει άμεσα ο κίνδυνος έξαρσης της εγκληματικότητας, αφού ουσιαστικά η κεντρική ομάδα αστυνόμευσης της ΕΛ.ΑΣ. έχει ουσιαστικά εξουδετερωθεί.

Από τα 1.200 δίτροχα της Αστυνομίας περίπου 750 είναι εκτός λειτουργίας, ένας πρωτοφανής αριθμός για τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Η κατάσταση μάλιστα τείνει να επιδεινωθεί αφού επιχειρείται οι εναπομείνασες μηχανές να καλύπτουν το «κενό» στις περιπολίες.

Και σε άλλες περιόδους έλλειψης κονδυλίων είχε παρουσιασθεί το φαινόμενο 200-400 μοτοσικλέτες της εν λόγω ομάδας δίτροχης αστυνόμευσης. Όμως πρώτη φορά έχει ακινητοποιηθεί τέτοιο μεγάλο ποσοστό μοτοσικλετών. Παράλληλα τέτοιου είδους προβλήματα λόγω έλλειψης «ρευστού» έχουν παρουσιασθεί και στα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και σε είδη καθημερινής χρήσης των αστυνομικών υπηρεσιών. Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι σε αρκετές αστυνομικές υπηρεσίες δεν εκτυπώνονται υπηρεσιακά έγγραφα λόγω έλλειψης μελανιού.
 http://www.tovima.gr/society/article/?aid=714164

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com