Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Στις 23 Ιουνίου οι βαθμοί των Πανελλαδικών ...


Τελειώνει η αγωνία των φετινών υποψηφίων των Πανελλαδικών αφού οι βαθμοί των πανελλαδικών θα ανακοινωθούν…
την Τρίτη 23 Ιουνίου, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από εγκύκλιο του υπουργείου.
«Την Τρίτη το πρωί, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της Τρίτης 23-6-2015 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΟΠΑΙΘ» αναφέρει το υπουργείο. Ήδη τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου Παιδείας εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας.
Tο προηγούμενο σχολικό έτος όπου πάλι γινόταν αναφορά για ανάρτηση των βαθμολογιών το μεσημέρι, το υπουργείο γνωστοποιούσε ότι όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ (ομάδες Α΄ και Β΄) θα μπορούν, μετά τις 13:00 μ.μ. της Τρίτης, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.it. minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για τις φετινές πανελλαδικές κάνει γνωστό ότι το τελικό πακετάρισμα-δεματοποίηση των αποκομμάτων μαζί με τις «ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής 21-6-2015, ώστε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 22-6-2015 να ξεκινήσει η διακίνηση από τα ΕΛΤΑ. (ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ : Επαναληπτικές και Κρήτη) Η αποστολή- διακίνηση θα ξεκινήσει από τα Β.Κ. νωρίς το πρωί της Δευτέρας 22-6-2015, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις την Τρίτη 23-6-2015. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ώρες καθυστέρησης στις νησιωτικές περιοχές.
Την Τρίτη το πρωί, οι Διευθυντές Δ.Ε. θα παραδώσουν αμέσως στα Λύκειά τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της Τρίτης 23-6-2015 οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΟΠΑΙΘ. Ιδιαίτερη προσοχή να αποδοθεί σε περιπτώσεις Λυκείων που είχαν υποψηφίους στα μαθήματα της Χημείας-Βιοχημείας και Ηλεκτρολογίας ή/και στις επαναληπτικές, καθώς γι αυτά τα Λύκεια πιθανόν να υπάρξει διπλή αποστολή αποκομμάτων και από άλλο Β.Κ.
Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, δηλαδή πριν την Τρίτη το μεσημέρι.













































 http://www.makeleio.gr/?p=372121

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com