Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ:18η Ιουνίου. "Έλληνες ψηλά το κεφάλι. Μη φοβάστε" ...

"Ἡ μεγαλοσύνη τῶν ἐθνῶν δὲ μετριέται μὲ τὸ στρέμμα. Μὲ τῆς καρδιᾶς τὸ πύρωμα μετριέται καὶ τὸ αἷμα" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ...
Την Πέμπτη 18 Ιουνίου, τα Διεθνή ΜΜΕ αναμεταδίδουν ότι θα κριθούν πολλά στην διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους της. Θα κριθεί η χρηματοδότηση ή  η χρεοκοπία της Ελλάδας, ο "θάνατος" ή η επιβίωση, οι παγκόσμιες αγορές, το Ευρώ, η σταθερότητα της παγκόσμιας οικονομίας. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα σκοταδισμού και φόβου που καλλιεργείται, ως 'Ελληνες είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και να δείξουμε ότι δεν έχουμε φόβο και αντιπάθεια για κανέναν. Μόνο θάρρος και αγάπη για όλους. Η τόλμη και η ανδρεία που γεννήθηκαν σε αυτό τον τόπο, τροφοδοτούν τις μνήμες των σύγχρονων  Ελλήνων "τριακοσίων" των νέων Θερμοπυλών, που αντιστέκονται στο σκοτάδι και στο φόβο με το φως της τόλμης, της ανδρείας, της δικαιοσύνης. 
Την 18η Ιουνίου "πολλοί" λένε ότι θα κριθούν πολλά. Την 18η Ιουνίου 1992 ο ήρωας πιλότος Νικόλαος Σιαλμάς, θυσιάζεται για να μην φοβόμαστε εμείς σήμερα, όπως κι εκείνος δεν φοβήθηκε. Τα τρία παρακάτω βίντεο που δημιούργησε η "Ελαία" έχουν αυτόν ακριβώς τον στόχο. Να σηκώσουμε το κεφάλι, να αποκτήσουμε θάρρος και να μη φοβόμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com