Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Bloomberg: Η κυβέρνηση εγκαταλείπει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της και προχωρά σε ιδιωτικοποιήσεις ...


Τις προεκλογικές δεσμεύσεις πως θα παγώσει τις αποκρατικοποιήσεις εγκαταλείπει η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές.
Όπως αναφέρει σε νέο δημοσίευμά του το Bloomberg, η ελληνική κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες για την αποκρατικοποίηση λιμένων και αεροδρομίων, εγκαταλείποντας τις προεκλογικές εξαγγελίες για πάγωμα μεγάλων ιδιωτικοποιήσεων, καθώς κλιμακώνονται οι προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές.
Να σημειωθεί εδώ πως τον περασμένο Φεβρουάριο ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, είχε δεσμευθεί για τη διακοπή της πώλησης του ΟΛΠ κι ενώ τότε πέντε όμιλοι - μεταξύ των οποίων Cosco, Ports America, Utilico εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά μεριδίου.
Τότε ο Γ. Σταθάκης είχε διαμηνύσει, επίσης, πως οι όροι για τη μίσθωση των ελληνικών αεροδρομίων πρέπει να αναθεωρηθούν δραστικά προσθέτοντας ότι θα μπορούσαν να ακυρωθούν από τη Βουλή.





















www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com