Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Φωτορεπορτάζ-Οι Εργάτες έχουν Πατρίδα! Μαζική ενημερωτική δράση σε διόδια και λιμάνια ...




Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται απαρέγκλιτα και αδιαπραγμάτευτα στο πλευρό των Ελλήνων Εργαζομένων, των Αγροτών και των εκατομμυρίων ανέργων, των πραγματικών θυμάτων της αντεθνικής μνημονιακής πολιτικής.
Την ίδια ώρα που τα γκρουπούσκουλα της αριστεράς είχαν το θράσος από την μία να διαδηλώνουν για την εργατική Πρωτομαγιά και από την άλλη η κυβέρνησή τους να υπογράφει το νέο εθνοκτόνο μνημόνιο, από κοινού με την τρόικα, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες βρέθηκαν στο πλευρό του Ελληνικού Λαού για άλλη μια φορά. Εκατοντάδες Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες βρέθηκαν από το πρωί στα Διόδια Ελευσίνας, τα Διόδια Αφιδνών και στα Καραβάκια Περάματος όπου μοίρασαν χιλιάδες εφημερίδες και ενημερωτικά φυλλάδια με το παρακάτω αγωνιστικό μήνυμα.
Έλληνα Εργαζόμενε, Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα! Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή!
Από την μία μεριά έχουμε τους εκπρόσωπους της διεθνούς τοκογλυφίας, με τα μνημόνια, την υποταγή και την υπερφορολόγησή, καθώς και τους εκπροσώπους του μαρξιστικού εθνομηδενισμού. Είναι οι ίδιοι που προωθούν την λαθρομετανάστευση. Οι ίδιοι που θέλουν φτηνό εργατικό δυναμικό από αλλοδαπούς, που θα σε αντικαταστήσει. Είναι οι ίδιοι που καθημερινώς πιάνουν στασίδι στα κανάλια της διαπλοκής, φροντίζοντας ώστε να μην ενημερώνεσαι για τις αυτοκτονίες, τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τα πλήγματα που δέχεται η Ελληνική Οικονομία καθημερινώς από τις πολιτικές τους. Είναι οι ίδιοι που με χαρά υποδέχτηκαν και αγκάλιασαν την αντισυνταγματική και παράνομη σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Από την άλλη πλευρά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή! Η Χρυσή Αυγή που στο θέμα της λαθρομετανάστευσης βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα Εργάτη, Αγρότη και Πολίτη, απαιτώντας την εφαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας. Η Χρυσή Αυγή  που επιθυμεί πραγματικά την πάταξη της διαφθοράς, την καταγγελία του μνημονίου, τον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και την απαλλαγή των δεσμών που έχουν επιβάλλει στην χώρα μας οι διεθνείς τοκογλύφοι. Έλα μαζί μας για να ξαναφτιάξουμε την Οικονομία μας. Για να ξανασπαρθούν τα χωράφια, να δουλέψουν πάλι τα τρακτέρ, να δημιουργήσουμε ξανά από την αρχή την Ελληνική Βιομηχανία. Για να αγοράζουν οι Έλληνες, ελληνικά προϊόντα, παραγόμενα από Έλληνες. Για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα τον Εθνικό Προστατευτισμό. 
Η Χρυσή Αυγή που απαιτεί να ζεις με αξιοπρέπεια σε μία Υπερήφανη και Ανεξάρτητη Χώρα.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:
Διόδια Ελευσίνας








Διόδια Αφιδνών






Καραβάκια Περάματος






Ζήτω η Πρωτομαγιά των Ελλήνων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com