Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Αρνείται να αποφυλακιστεί ο Σάββας Ξηρός-BINTEO - «Οι ΗΠΑ σκοπίμως συνδέουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία» ...


Την άρνησή του να αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση της επίμαχης τροπολογίας του υπουργείου Δικαιοσύνης εξέφρασε ο Σάββας Ξηρός.
Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε», το καταδικασμένο μέλος της «17 Νοέμβρη» αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί το περιβόητο βραχιολάκι, λόγω… θρησκευτικών πεποιθήσεων.
«Στην Αποκάλυψη περιγράφεται ως μέσον με το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες» εξήγησε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, υποστήριξε πως τέτοιους είδους πρακτικές αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλους τομείς της κοινωνίας.
Επομένως, συνέχισε, δεν επιθυμώ να καταστώ ένα πραγματικό πείραμα.
Ας σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τροπολογία αφορά τον κατ’ οίκον περιορισμό όσων καταδικασμένων πάσχουν από αναπηρία άνω του 80%.
Μάλιστα, η προοπτική αποφυλάκισης του Σ. Ξηρού προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας.
Αναφορικά με την κυβέρνηση, ο Σάββας Ξηρός διέτεινε πως ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται το νομικό πολιτισμό και όχι εγκληματίες ή κρατούμενους.
Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις σε Ουάσιγκτον και Λονδίνο, διέτεινε πως «είναι πιέσεις που έχουν άλλους αποδέκτες και όχι το πρόσωπό μου».
«Θέλουν να κατηγορήσουν την κυβέρνηση, επειδή δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις, να την κατηγορήσουν ότι έχει σχέσεις με την τρομοκρατία, επειδή προσπαθεί να βρει μία άλλη διέξοδο, προς τη Ρωσία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 



















www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com