Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Η μνημονιακή συμφωνία φέρνει και την αποκαθήλωση Σαμαρά ...




Επιταχύνεται η διάλυση στην ψοφοδεξιά: Η μνημονιακή συμφωνία φέρνει και την αποκαθήλωση Σαμαρά
Μπορεί μέχρι στιγμής οι εσωκομματικές τριβές και τα μαχαιρώματα στην ψοφοδεξιά να έχουν μπει στον πάγο ενόψει της υπογραφής του νέου Μνημονίου, αλλά μόλις ο Τσίπρας ολοκληρώσει την μνημονιακή του κυβίστηση τα νταούλια θα αρχίσουν να βαράνε και στην Συγγρού.
Η Ντόρα η οποία αναμένει τις εξελίξεις στην γωνία και η οποία έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως η αλλαγή ηγεσίας είναι απαραίτητη τόνισε και στην χθεσινή εκπομπή του Alpha όπου παρουσιάστηκε η δημοσκόπηση της Marc ότι η ΝΔ διαλύεται με ταχύτατους ρυθμούς όσο παραμένει ο βουλευτής Μεσσηνίας στο τιμόνι.
Από την πλευρά του ο Νικήτας Κακλαμάνης που μίλησε στον Real Fm έδωσε το στίγμα της σήψης: "Ρωτάτε τώρα έναν παραδοσιακό άνθρωπο της παράταξης αν συμβιβάζεται με το 20 ή το 22%. Η απάντηση είναι όχι. Με 20 και 22% εγώ δεν συμβιβάζομαι. Γι’ αυτό και έχω πει και το ξαναλέω και σήμερα, πρώτα προετοιμάζεσαι για την αναγέννηση της παράταξης και η αναγέννηση δεν μπορεί παρά να περάσει από την επιστροφή από τις ρίζες της, το τονίζω και θα το λέω συνεχώς, από όχι έκτακτο, αλλά τακτικό συνέδριο, γιατί το έκτακτο συνέδριο πάει με τη σύνθεση του προηγουμένου συνεδρίου που αντικειμενικά αυτή πλέον δεν είναι αντιπροσωπευτική".
«Και αφού γίνουν αυτά μετά μπαίνει το θέμα και το ερώτημα: “Ποιος είναι αυτός που μπορεί πλέον το καράβι να το οδηγήσει με μεγαλύτερη επιτυχία;”. Και εκεί να πούμε ότι θα πρέπει όποιος φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία να βγει φανερά και να το πει. Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να φύγει ο Σαμαράς για να έλθει κάποιος που έχει επιλεγεί όχι μέσα από τις θεσμικές διαδικασίες του κόμματος και της παράταξης, αλλά από εξωθεσμικούς παράγοντες, γιατί κάτι τέτοια ακούω. Η Ν.Δ. και η παράταξη αυτή δεν θα γίνει ποτέ κόμμα λόρδων και αριστοκρατών".
Καθίσταται σαφές ότι ο χρόνος πριν την έκρηξη στα εσωτερικά της ΝΔ μετράει ανάποδα, όσότου να επέλθει ο οριστική ρήξη και διάλυση της ψοφοδεξιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com