Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ& ΦΩΤΟ--"Βροχή" μολότοφ μέρα μεσημέρι κατά αστυνομικών !...











Πρωτομαγιά με μολότοφ και κρότου-λάμψης στο κέντρο της Αθήνας. Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν μολότοφ ακόμα και σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου!
Οι αστυνομικές δυνάμεις πιστές στο "δόγμα Πανούση" δέχθηκαν βροχή από βόμβες μολότοφ χωρίς να παρεμβαίνουν στην καταστροφική μανία των  μπαχαλάκηδων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά την ολοκλήρωση της πορείας της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Η οδός Στουρνάρη έγινε ξανά το πεδίο των επεισοδίων, με τους αντιεξουσιαστές να αναποδογυρίζουν κάδους και να τους βάζουν φωτιά. Οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν και εναντίον δημοσιογράφων και τεχνικών, ενώ κάποιοι έβαλαν φωτιά και σε κάδους στην οδό Σολωμού.



H πρώτη μολότοφ έπεσε λίγα λεπτά μετά τη μία στο ύψος του ξενοδοχείου Μ. Βρετανία τη στιγμή που περνούσε απ' έξω μια ομάδα αντιεξουσιαστών. Εκεί πέταξαν την μια μολότοφ και έγραψαν με σπρέι στους τοίχους. Λίγη ώρα αργότερα πέταξαν άλλες 5 μολότoφ κοντά στα προπύλαια. Στη συνέχεια οι ταραξίες απομακρύνθηκαν και μετέφεραν το πεδίο μάχης στην οδό Στουρνάρη. Εκεί έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.





Μολότοφ σε διαμέρισμα πολυκατοικίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com