Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗ: ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!






Την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση,ζητά ευθέως , παρότι δεν αναφέρει το όνομά του ,με  ανάρτησή της στην προσωπική σελίδα της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, σχολιάζοντας τα χθεσινά επεισόδια με αντιεξουσιαστές που είχε σαν αποτέλεσμα το κάψιμο ενός τρόλεϊ . “Οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές που επί σαράντα χρόνια καίνε και λεηλατούν την Αθήνα συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους. Πράγματι ο καθένας μας κρίνεται από το έργο του και όταν αυτό το έργο είναι ανύπαρκτο οφείλει να παραιτείται. Βέβαια θέλει και φιλότιμο να αναγνωρίσει κάποιος την ανεπάρκεια του”.











































































 http://ethnikismos.net/2015/05/24/%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%B7%CE%BB-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com