Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ-ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ...ΚΕΡΙΑ !!!

Τη ζωή της λίγο έλειψε να χάσει το βράδυ της Κυριακής μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Καβάλα, όταν το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες. 

Πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα η οποία διέμενε σε σπίτι χωρίς ρεύμα εδώ και μερικές ημέρες μιας και της το είχαν κόψει, ενώ έκανε χρήση κεριών για να μπορεί να βλέπει και να κινείται μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Ένα αναμμένο κερί ωστόσο ήταν η αιτία που λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ το σπίτι της, επί της οδού Αγησιλάου, τυλίχθηκε στις φλόγες με την ίδια σε κατάσταση πανικού να ζητά βοήθεια. Πολίτες που αντιλήφθηκαν το τί είχε συμβεί έσπευσαν να ενημερώσουν την Πυροσβεστική η οποία και κατέφθασε αρχικά με δύο πλήρως επανδρωμένα Πυροσβεστικά οχήματα. 

Οι Πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν μέσα στο σπίτι και να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com