Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Αρτέμης Ματθαιόπουλος για την αθώωσή του: Υπάρχουν έντιμοι δικαστές που δεν εκβιάζονται!...


Την αθώωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου και του συγκατηγορουμένου του Αναστάσιου Τριανταφύλλου αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.
Αντιμετώπιζαν κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία, για υπόθεση που αφορά σε ξυλοδαρμό ενός Έλληνα πολίτη το 2005 στον χώρο της Αρχαίας Αγοράς. Σύμφωνα με το σε βάρος τους κατηγορητήριο οι δυο κατηγορούμενοι είχαν αφαιρέσει από το θύμα τους και ένα τσαντάκι. Ωστόσο, σήμερα κατά την εκδίκαση της υπόθεσης το θύμα καταθέτοντας στο δικαστήριο ανέφερε πως «δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα».
Η απόφαση του δικαστηρίου με δικαιώνει νομικά αλλά πρωτίστως και πάνω απ’ όλα ηθικά. Υπενθυμίζω πως εγώ ο ίδιος ζήτησα την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για να μπορέσω να αποδείξω στο δικαστήριο την αθωότητα μου για το ατιμωτικό αδίκημα της ληστείας που μου αποδόθηκε. Σήμερα το μεσημέρι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με απάλλαξε οριστικά από τις κατηγορίες και με ανακήρυξε αθώο, γεγονός που αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμα έντιμοι δικαστές που κρίνουν αντικειμενικά και που δεν εκβιάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το κλίμα δαιμονοποίησης που καλλιέργησαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μέσω των άδικων διώξεων.
Δηλώνω για πολλοστή φορά πως παρά το γεγονός ότι το εν λόγω περιστατικό για το οποίο κατηγορήθηκα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη Χρυσή Αυγή, συκοφάντες και κατ’ εξακολούθηση διαστρεβλωτές της αλήθειας έσπευδαν εκ των προτέρων να με καταδικάσουν για προφανείς λόγους.
Ως εκ τούτου τους αφιερώνω με την ίδια περιφρόνηση την σημερινή αθωωτική απόφαση.
Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Βουλευτής Σερρών
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com