Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ρώσος ΥΠ.ΟΙΚ: “Δεν έχει απευθύνει αίτημα για οικονομική βοήθεια η Ελλάδα!” ...


Μονολεκτικά και στεγνά. ΟΧΙ! Η Ελλάδα δεν έχει απευθύνει αίτημα στη Ρωσία για παροχή οικονομικής βοήθειας επιβεβαίωσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ, απαντώντας μονολεκτικά «Όχι» σε σχετική ερώτηση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι.
Το ρωσικό πρακτορείο τιτλοφορεί το τηλεγράφημά του «Σιλουάνοφ: Η Ελλάδα δεν απευθύνθηκε στη Ρωσία για οικονομική βοήθεια» και υπενθυμίζει παλαιότερη δήλωση του Ρώσου υπουργού ότι η Ρωσία θα εξετάσει το ζήτημα παροχής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, εάν η χώρα απευθυνθεί για να τη ζητήσει, όπως σημειώνουν οι πηγές του ρεπορτάζ σε σχετικό άρθρο.
Υπενθυμίζει επίσης σχετική δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος επίσης δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι η Ελλάδα δεν προτίθεται να ζητήσει οικονομική βοήθεια από την Ελλάδα. Νωρίτερα την Παρασκευή, απαντώντας στο ίδιο ερώτημα ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Β. Πούτιν, είπε ότι το ερώτημα πρέπει να απευθυνθεί στην ελληνική πλευρά και ότι δεν υπάρχει σχετικό ελληνικό αίτημα προς τη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com